Nuraifa Amimi
Disclaimer



Home About Heart Love

Welcome to my sweety blog . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call my HEART to kill you ! :)

Status : #ForeverBatuPahat <3


Shout Here



Twitter



Facebook

Nuraifa Amimi

Create Your Badge


Wishlist


5A in UPSR

Be a MRSM's student

SINGLE

Blackberry

Nikon DSLR

iPhone5

8A in PMR

iPad mini

Straight A+ in SPM


Credits


Template: mimin
Bascodes: Nurul AtiQah
Edited: Nuraifa Amimi


One of my HEARTBEAT
Sunday, November 17, 2013
Hey people :) Post kali ni pasal one of my heartbeat that i miss so much . And she is Amiera Ilyana Azmi (AIA) . Hari khamis lepas keluar dengan dia . At first , kitorang pergi Pavilion jumpa Sarra Adhwa . Tu pun sekejap je . Then , dari Pavi kitorang pergi KLCC jalan kaki through the direct bridge . Hehe ^^ sampai je KLCC park , kitorang took a stroll at the park . Borak pasal maktab masing" . Lepas dah bosan jalan" kat KLCC park , kitorang pun amik LRT ke Sri Rampai , pergi Wangsa Walk Mall . Tujuan pergi WWM sebenar nyea nak tengok wayang , tapi tak lepas nak tengok cerita CARRIE . Lol haha . Tu yg kitorang pergi Arcade Game , beli token amik gambar kat photocube tuh . Hehe , gambar kat atas tu lah gambar kt photocube ;) Last but not least , i just wanna say that
 I'm very thankful as I get to see you again after 6 months we've been apart . 

Eventhough , tak puas lepaskan rindu , tak puas berborak , I still had a great time with you dear :*

I hope our friendship will stay just like this till forever . 

I LOVE YOU XX


The End , Full stop :)

Salam Lebaran :)
Monday, August 12, 2013
Alhamdulillah raya tahun ni berjalan dengan lancar . Tahun ni raya kat Batu Pahat , Johor jehh . Theme colour for this year is purple . Korang boleh tengok gambar2 kat bawah tuhh . Tapi tahun ni agak boringg sebab tah lahh . Macam tak beraya sangat tahun nih ==' SO BORINNGGG OKAY . Hmm tapi okay la jugak lol . K lahh , dah taktau nak cakap apa .

So , enjoy watching the photos :)











HAPPY EID MUBARAK GUYS ! :DD
The End , Full stop :)